Wednesday, April 26, 2017

TOP AGENT PREMIUM BEAUTIFUL KELANTAN!!!


PREMIUM BEAUTIFUL IN THE HOUSE!!!






Menjelang puasa dan raya ni, memang ramai la orang berebut nak pakai magic cloth kita neh. Sebab semua orang nak beraya dalam bergaya kan.


Bulan puasa ni memang ramai nak turunkan berat badan, sebab takut baju raya tak muat kan? Ye la, siang kita dah puasa, malam mesti kita nak balun semua benda yang ada dkt bazar ramadhan kan?


Mereka yang bijak "mengatur strategi" memang akan pakai bengkung moden ni siap2 sebagai perisai, supaya takde lah nanti diorg makan tak ingat dunia ye dak. 


Sebab apa kita cakap Premium Beautiful ni sebagai perisai? Sebab kalau u ol pakai Premium beautiful ni, waktu uol makan, memang xkan terlajak dah. PB ni akan bagi signal suruh uols STOP bila uol dh kenyang.


Haa..hebat kan?? Mau tak hebat, dah lebih 20 tahun kot corset Premium Beautiful ni dekat pasaran! PB ni adalah corset perintis tau dgn teknologi FIR neh. Haa..rugi je sapa yang belom pakai PB lagi.





Jadinya, kite dh standby sesiap set PB ni khas untuk orang Kelantan. Tapi kita hanya ada beberapa set sahaja yang tinggal. Risau jugak nanti kalau dekat stokis dh kehabisan size.


Yelah, macam kita cakap td, waktu bulan puasa dgn sebelum raya, memang ramai lah yang berebut nak sarung PB ni. Jadi, untuk uol yang nak secure set PB uols utk raya ni, cecepat whatsapp kita ye. 


Jangan risau, kita akan datang untuk amik ukuran badan awak untuk make sure awak dapat size yang SELESA. Tak terlalu ketat dan tak terlalu longgar. Barulah best nak pakai kan?


And kita akan ajarkan juga teknik-teknik alih lemak yang betul, supaya uol boleh dapat shape badan idaman uol. Macam mana nak up kan part-part yang dah jatuh tu pon kita ajarkan. That's why la sangat penting untuk uol dapatkan PB set ni daripada PB Expert terlatih.


Nanti PB ni akan tolong susun atur lemak-lemak uol supaya lebih kemas. Baru lah cantik pakai baju raya nanti, xde terbonjol sana-sini. Kasi sorok sikit part2 yang menggeleh tu. 


Kalau konsisten pakai dengan cara yang betul, shape badan tu akan jadi kekal langsing dan ramping even masa uol dah bukak PB tu. Sebabnya, Pb tu dah "ingat" dah curve-curve badan uol. So, penting sangat untuk uol pakai konsisten sekurang-kurangnya 8jam sehari okay!



 Jangan tunggu lama-lama, risau set yg tak banyak dh ni disambar orang ;)


Harga PROMOSI SEMPENA RAYA is ON!


Warga Kelantan sekalian yang mengidam nak pakai PB dengan harga PROMO RAYA ni boleh contact no dekat bawah ni ye. See u ;)



013-5919 520
MUNIRAH

Wednesday, April 19, 2017

PREMIUM BEAUTIFUL PENIPU!


Sekarang ni kalau uol perasan, ramai sangat bercerita tentang Premium Beautiful Corset kan. Seriously, corset ni macam viral sangat sekarang nih. Ye lah, agent-agent Premium Beautiful sekarang ni semua tak menang tangan nak layan client yang tak sabar-sabar nak sarung Premium Beautiful ni.

Almaklumlah, tinggal sebulan lebih je lagi umat Islam nak sambut bulan Ramadhan. Lepas Ramadhan dah nak raya. Harusla ibu-ibu, gadis-gadis semua nak nampak cantik kan masa raya. Tu belom cerita lagi yang naik pelamin selepas raya kan :)


CORSET PERINTIS

Ok lah..Jom kita refresh sikit apa itu Premium Beautiful. Premium Beautiful ni adalah sejenis corset atau bengkung moden, yang mana ia adalah corset PERINTIS dekat pasaran. Dah lebih 20 tahun okay dekat pasaran dan masih lagi bertahan.

Lagi best bila Premium Beautiful ni pernah menang award Super Brand Product. Maksud dia produk ni adalah produk yang mempunyai permintaan yang sangat tinggi dekat pasaran! Wahh..Hebat gila kan?

BERBALOI KE BELI PREMIUM BEAUTIFUL NI?


YESS IT IS!!! haaa, kenapa saya kata berbaloi? sebab uol just beli sekali je, tapi boleh pakai bertahun-tahun lamanya. Tak perlu risau pasal rosak ke, patah ke, atau koyak ke, bagi je dekat kita, company akan repair for FREE okay! Ada dapat tak kat tempat2 lain boleh anta repair pakaian dalam? takde kan? PB ni siap ada lifetime warranty lagi tau.. haa..

Lepas tu dari segi kesannya pulak, pakai pemeluk badan Premium Beautiful ni, uol boleh dapat result instant body shaping okey! Lepas sarung je, segala kebuncitan dan segala bonjolan lemak akan disusun supaya badan lebih kemas. Lemak selebihnya akan dibakar je. Pakai secara consistent 8jam setiap hari, konfem badan cantik!




Anggota badan yang kendur dan lembik jugak akan dipejalkan. So mane2 yang ada masalah aset jatuh selepas bersalin atau sagging sebab bf, baik sarung magic cloth ni cepat2. Ia akan firmkan balik badan kita. Jangan biarkan aset kita berayun bergoyang. bukan senang tau nak pejalkan balik!



Selain tu, pakai Premium Beautiful ni bukan semata-mata nak cantik tau. Fungsi sebenar PB ni adalah 70% kesihatan tau. Lagi 30% baru untuk kecantikan. So, sesiapa yang ada masalah slip disc, sakit belakang, scoliosis, senggugut dan segala masalah berkaitan kesihatan dalaman wania, uol mmg wajib pakai premium beautiful ni!



Ada orang berhabis beribu-ribu ringgit sebulan untuk buat rawatan untuk sakit-sakit yang dihadapi, contohnya rawatan untuk dapatkan zuriat. Sedangkan dengan PB, uol just invest sekali sahaja dan boleh pakai sampai bila2. Sebab Premium Beautiful juga membantu menyuburkan rahim, menstabilkan hormon dan mengawal berat badan, which is benda-benda ni semua perlu diambil serius jika kita merancang untuk hamil.




Premium Beautiful corset ni jugak akan tolong fix kan masalah dalaman kita dan melancarkan aliran darah dalam tubuh badan kita. Selain tu jugak, premium beautiful akan singkirkan toksin2 dalam badan kita. So tak peliklah kalau lepas pakai PB ni, jerawat semua dah tak berani keluar. 


Badan pon konfem lebih terbentuk cantik. Yang bestnya kurus with detox ni, badan kita takkan rebound balik ke bentuk asal. Kalau kurus dgn diet shj memang ada potensi badan untuk rebound ke bentuk asal kalau kita skip diet. haa..hasilnya, muka kita nampak berseri-seri dan kita akan nampak awet muda jee sebab body kit apon maintain macam anak dara..


MOMMIES BERSALIN CESAREAN


Bengkung moden jugak sangat sesuai dipakai oleh ibu-ibu dalam pantang, termasuk jugak ibu-ibu yang bersalin secara pembedahan. Untuk kempiskan balik perut dan kemaskan balik badan selepas bersalin memang kene berbengkung. 

Yang best jugak about PB ialah selepas lebih kurang 2 minggu selepas pembedahan, momies dah boleh mula pakai premium beautiful. Ia akan bantu untuk speed up recovery process, luka bersalin cepat sembuh dan rahim pon cepat kecut.



So uol dah tau serba sedikit tentang PB kan. Nak tahu harga PB? Jangan segan-segan contact this number ye 013-5919 520. Harga PB berbeza ikot berat dan size badan kita. So jangan segan-segan whatsapp ye. Nak tanya-tanya saja dulu pon boleh. Tak wajib beli pon. Harga kita boleh bincang.

Atau kalau berminat nak jadi agent pon xde masalah. Peluang bisnes dibuka untuk yang berminat nak buat extra income every month :)

Nak baca lebih lanjut tentang PB boleh baca DISINI

Till then, bubbye!



013-5919 520MUNIRAHYour Premium Beautiful Expert

Monday, April 17, 2017

AGENT PB DIPERLUKAN!!!

 BERITA BAIK UNTUK ANDA SEMUA!

KAMI TEAM PB EXPERT SEDANG MENCARI RAKAN KONGSI YANG SERIUS INGIN MENJANA PENDAPATAN EXTRA!


PELUANG DIBUKA KEPADA YANG BENAR-BENAR SERIUS SAHAJA!




Bulan puasa makin dekat. Lepas puasa nak raya pulak. 2 bulan yg kebiasaannya Premium Beautiful Expert semua x menang tangan nak handle client

Sebab semua orang nak nampak cantik bila raya kot. Maka bersusun lah appoinment Premium Beautiful Agent semua. Jadi, saya nak buka peluang kpd yang berminat nak jadi Agent Premium Beautiful Expert📢📢


Peluang terbuka utk sesiapa sahaja yang nak:


-Siapkan duit raya extra untuk parents, adik-adik dan anak buah-Duit raya tak usik duit gaji-Serius dan komited nak belajar berniaga



Peluang akan ditutup sehingga kuota penuh, sebab kami akan fokus untuk train batch by batch. Kami train sehingga anda expert dalam business Premium Beautiful! 


WhatsApp

013-5919 520



Sunday, April 16, 2017

KANDUNGAN MIN KAFFE



Min Kaffe adalah minuman kopi bergaram buluh yang TERBUKTI dapat mengurangkan risiko penyakit2 kronik seperti kencing manis, darah tinggi dan migraine.

Kandungan utama Min Kaffe adalah biji kopi robusta dan garam buluh yang di ambil dari air laut di pantai barat Korea, yang mana airnya tidak tercemar.
Garam Buluh ini mengandungi sumber magnesium dan 76mineral lain yg diperlukan oleh tubuh badan kita.

 

CAFFEINE
Berbanding dengan kebanyakan kopi yang berada dipasaran, kandungan kaffein didalam MinKaffe adalah jauh lebih rendah. Sekitar 3% sahaja. Itula sebabnya, pesakit migraine juga boleh mengambil MinKaffe.

GULA
MinKaffe tidak mengandungi gula, sebaliknya menggunakan ASPARTAME sebagai pemanis. Itulah sebabnya MinKaffe selamat untuk pesakit diabetis.

ASPARTAME adalah salah satu daripada artificial sweetener yang paling popular di pasaran. Ianya banyak digunakan dalam makanan terutamanya makanan “DIET”.

Walaupon ada kontroversi mengatakan ASPARTAME boleh memberi “kesan buruk” kepada kesihatan, malangnya setelah test dilakukan secara meluas, sehingga sekarang tiada kesepakatan dicapai utk mengesahkan dakwaan tersebut.

ASPARTAME juga mendapat kelulusan daripada:
·         Food and Drug Administration (FDA)
·         United Nations Food and Agriculture Organization
·         World Health Organization
·         American Heart Association
·         American Dietetic Association


AMARAN: TIDAK SESUAI UNTUK FENILKETONURIK!

Di bahagian belakang stick/sachet MinKaffe ada ditulis MinKaffe tidak sesuai untuk pesakit Phenylketonurics.

Phenylketonurics/phenylketonuria adalah satu keadaan dimana seorang pesakit itu mempunyai kandungan phenylalanine  yg terlalu tinggi didalam darah mereka. Pesakit ini tidak mampu untuk memproses phenylalanine dengan baik.

Jika anda salah seorang dari pesakit phenylketonurics, aspartame boleh menjadi ‘high toxic’ kepada anda kerana aspartame mengandungi aspartic acid dan phenylalanine.
Pengambilan aspartame akan menyebabkan kandungan phenylalanine didalam badan pesakit terus meningkat.

Phenylalanine adalah amino acid penting yang terdapat didalam makanan sumber protein seperti daging, ikan, telur dan produk tenusu.  
Sekiranya anda tidak mengalami alahan terhadap makanan yang disebutkan diatas, boleh dikatakan anda bukanlah pesakit phenylketonurics/phenylketonuria.

MAGNESIUM

Min Kaffe juga kaya dengan elemen surih seperti magnesium, zat besi dan kalsium yang terdapat didalam garam buluh.

Magnesium adalah diperlukan untuk membantu penyerapan kalsium dalam badan.

Selain itu, magnesium juga penting untuk:
- mengawal fungsi otot
- menyokong sistem imunisasi badan
- menstabilkan degupan jantung dan menguatkan tulang
- mengawal paras gula dan kolesterol

Antara tanda-tanda badan kita kekurangan magnesium adalah spt:
- Letih/lesu
- Insomnia
- perubahan degupan jantung
- dsb

So, no wonder lah ramai pengamal Min Kaffe bagi feedback positif berkenaan penyakit diabetis, kolesterol serta tekanan darah tinggi diorang. And ramai jugak yang bagi feedback boleh maintain bertenaga sepanjang hari. It does make sense now!


MUNIRAH
013-591 9520

Saturday, April 15, 2017

SESI TOP UP AND REFRESH KNOWLEDGE



Business bersama TLC anda takkan dibiarkan terkontang kanting sorang-sorang. Sebab mentor kita semua sentiasa ready untuk bagi tunjuk ajar supaya kita pon boleh buat yang terbaik in biz!

Saya sendiri baru berjumpa dan menuntut ilmu dari my beloved mentor CDM Salleha Roslan pada minggu lepas untuk sesi coaching and personal touch dengan beliau. 


Untuk sesi kali ni, banyak sangat saya dapat belajar. Mentor pon tak putus-putus bagi kata-kata semangat. Mana nak dapat aihh..Kalau business sendiri2, kau down ke, give up ke, takdak sapa amik peduli. Nak buat ke taknak buat ke hang punya suka..kan..

Tapi bila ada mentor yang sangat perihatin dan komited ni, bila rasa nak buat ala-ala kadar je, terus rasa tak patut dan rasa malu dengan diri sendiri. Dengan mentor lagi lah kan, takkan mentor dah beria guide, kita nak buat sambil lewa pulak kan.


So sesiapa nak belajar ilmu bukak pasaran dan bertahan lama dalam business, jangan segan-segan whatsapp saya ye.Business dengan TLC nih memang u will never walk alone giteww. Kita guide sampai u all pon boleh berjaya!



Munirah
013-5919 520

BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)

Image result for BVSM

Berita baik untuk mereka yang nak dapatkan set tilam Bio Velocity Sleep Mate ni.

Harga BVSM untuk 1 unit RM1,488.00

Tapi sekarang ni, cuma RM1,192.00 seunit dengan setiap 3 unit BVSM. Jimat sehingga RM888.00!

Promosi sah dari 1 October 2016 sehingga 30 June 2017. Untung sangat-sangat! Boleh pakat-pakat beli untuk mak ayah, adik beradik, saudara mara, dan mereka yang sangat-sangat memerlukan BVSM ini.

Kini 3 unit BVSM cuma RM3,576.00 sahaja!

Antara keistimewaan Bio Velocity Sleep Mate ini:

ü  meningkatkan kadar metabolisme badan kita mengaktifkan sel-sel berfungsi
ü  menggalakkan peredaran darah
ü  meningkatkan daya tahan tubuh dan meningkatkan sistem imun
ü  meningkatkan tahap tenaga
ü  menstabilkan emosi dan mengurangkan tekanan
ü  re-energizes, pembaikan dan meremajakan sel-sel
ü  meningkatkan daya hidup
ü  meningkatkan keupayaan penyembuhan semulajadi
ü  mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
ü  melegakan keletihan dan kesakitan
ü  merangsang dan mengawal sistem saraf autonomik
ü  menggalakkan fungsi jantung
ü  menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti



InsyaAllah BVSM ni berupaya menyihatkan dan mengurangkan risiko penyakit. Antara penyakit yang boleh dirawat seperti sakit saraf, gout, stroke dan macam-macam lagi.

Mungkin ada yang kata, wah, macam tu tak perlu jumpa doktor lagi lah.

Kat sini Zaza nak beritahu, perlu dapatkan rawatan doktor juga, BVSM ini sekadar ikhtiar dan kaedah rawatan alternatif. Sebab ada antara testimoni yang beransur sihat dan kuat setelah guna pelapik tilam ini. Yang penting tidur lena dan berkualiti kerana tidur yang tidak berkualiti boleh mengundang pelbagai penyakit lain.


Cara Penjagaan
BV Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.

Cara Penggunaan
Bukakan dan letakkan BV Sleep Mate di atas tilam. Letakkan empat tali elastik ini di setiap sudut tilam.

Cepat dapatkan promosi hebat ini dengan harga istimewa.


3 Unit BVSM dengan hanya RM3,576.00 saja.


Whatsapp
013-591 9520

MUNIRAH

TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE




Hai & Good day everyone!

Ramai yang duk tertanya-tanya kan, betul ke pelapik tilam BVSM ni boleh sembuhkan macam-macam penyakit. Macam tak logik je kan. Sejenis selimut je pun!

Well, for me BVSM ni adalah sejenis kaedah alternatif dan cara kita untuk berikhtiar sembuhkan sakit-sakit kita. Memang setiap penyakit yang datang tu hanya Allah jua lah yang berkuasa menyembuhkan dan BVSM hanyalah sebagai sebahagian dari usaha kita. Walaubagaimanapun, rawatan doctor jugak kene diteruskan lah.  

Hari ni saya cuma nak share beberapa testimoni atau feedback dari beberapa pengguna BVSM. Mereka yang pernah guna dan pernah rasa kesannya. 

Real people and real testimony...
.
.
.





























































































Munirah
013-5919520