Wednesday, April 19, 2017

PREMIUM BEAUTIFUL PENIPU!


Sekarang ni kalau uol perasan, ramai sangat bercerita tentang Premium Beautiful Corset kan. Seriously, corset ni macam viral sangat sekarang nih. Ye lah, agent-agent Premium Beautiful sekarang ni semua tak menang tangan nak layan client yang tak sabar-sabar nak sarung Premium Beautiful ni.

Almaklumlah, tinggal sebulan lebih je lagi umat Islam nak sambut bulan Ramadhan. Lepas Ramadhan dah nak raya. Harusla ibu-ibu, gadis-gadis semua nak nampak cantik kan masa raya. Tu belom cerita lagi yang naik pelamin selepas raya kan :)


CORSET PERINTIS

Ok lah..Jom kita refresh sikit apa itu Premium Beautiful. Premium Beautiful ni adalah sejenis corset atau bengkung moden, yang mana ia adalah corset PERINTIS dekat pasaran. Dah lebih 20 tahun okay dekat pasaran dan masih lagi bertahan.

Lagi best bila Premium Beautiful ni pernah menang award Super Brand Product. Maksud dia produk ni adalah produk yang mempunyai permintaan yang sangat tinggi dekat pasaran! Wahh..Hebat gila kan?

BERBALOI KE BELI PREMIUM BEAUTIFUL NI?


YESS IT IS!!! haaa, kenapa saya kata berbaloi? sebab uol just beli sekali je, tapi boleh pakai bertahun-tahun lamanya. Tak perlu risau pasal rosak ke, patah ke, atau koyak ke, bagi je dekat kita, company akan repair for FREE okay! Ada dapat tak kat tempat2 lain boleh anta repair pakaian dalam? takde kan? PB ni siap ada lifetime warranty lagi tau.. haa..

Lepas tu dari segi kesannya pulak, pakai pemeluk badan Premium Beautiful ni, uol boleh dapat result instant body shaping okey! Lepas sarung je, segala kebuncitan dan segala bonjolan lemak akan disusun supaya badan lebih kemas. Lemak selebihnya akan dibakar je. Pakai secara consistent 8jam setiap hari, konfem badan cantik!




Anggota badan yang kendur dan lembik jugak akan dipejalkan. So mane2 yang ada masalah aset jatuh selepas bersalin atau sagging sebab bf, baik sarung magic cloth ni cepat2. Ia akan firmkan balik badan kita. Jangan biarkan aset kita berayun bergoyang. bukan senang tau nak pejalkan balik!



Selain tu, pakai Premium Beautiful ni bukan semata-mata nak cantik tau. Fungsi sebenar PB ni adalah 70% kesihatan tau. Lagi 30% baru untuk kecantikan. So, sesiapa yang ada masalah slip disc, sakit belakang, scoliosis, senggugut dan segala masalah berkaitan kesihatan dalaman wania, uol mmg wajib pakai premium beautiful ni!



Ada orang berhabis beribu-ribu ringgit sebulan untuk buat rawatan untuk sakit-sakit yang dihadapi, contohnya rawatan untuk dapatkan zuriat. Sedangkan dengan PB, uol just invest sekali sahaja dan boleh pakai sampai bila2. Sebab Premium Beautiful juga membantu menyuburkan rahim, menstabilkan hormon dan mengawal berat badan, which is benda-benda ni semua perlu diambil serius jika kita merancang untuk hamil.




Premium Beautiful corset ni jugak akan tolong fix kan masalah dalaman kita dan melancarkan aliran darah dalam tubuh badan kita. Selain tu jugak, premium beautiful akan singkirkan toksin2 dalam badan kita. So tak peliklah kalau lepas pakai PB ni, jerawat semua dah tak berani keluar. 


Badan pon konfem lebih terbentuk cantik. Yang bestnya kurus with detox ni, badan kita takkan rebound balik ke bentuk asal. Kalau kurus dgn diet shj memang ada potensi badan untuk rebound ke bentuk asal kalau kita skip diet. haa..hasilnya, muka kita nampak berseri-seri dan kita akan nampak awet muda jee sebab body kit apon maintain macam anak dara..


MOMMIES BERSALIN CESAREAN


Bengkung moden jugak sangat sesuai dipakai oleh ibu-ibu dalam pantang, termasuk jugak ibu-ibu yang bersalin secara pembedahan. Untuk kempiskan balik perut dan kemaskan balik badan selepas bersalin memang kene berbengkung. 

Yang best jugak about PB ialah selepas lebih kurang 2 minggu selepas pembedahan, momies dah boleh mula pakai premium beautiful. Ia akan bantu untuk speed up recovery process, luka bersalin cepat sembuh dan rahim pon cepat kecut.



So uol dah tau serba sedikit tentang PB kan. Nak tahu harga PB? Jangan segan-segan contact this number ye 013-5919 520. Harga PB berbeza ikot berat dan size badan kita. So jangan segan-segan whatsapp ye. Nak tanya-tanya saja dulu pon boleh. Tak wajib beli pon. Harga kita boleh bincang.

Atau kalau berminat nak jadi agent pon xde masalah. Peluang bisnes dibuka untuk yang berminat nak buat extra income every month :)

Nak baca lebih lanjut tentang PB boleh baca DISINI

Till then, bubbye!



013-5919 520MUNIRAHYour Premium Beautiful Expert

No comments:

Post a Comment